PROIZVODNJA

Kako bismo u potpunosti zadovoljili potrebe naših potrošača, u okviru kompanije posedujemo industrijske „mix“ mašine za nijansiranje završnih premaza po međunarodno priznatoj RAL karti renomiranih proizvođača boja i lakova „Helios“ i „Tikkurila“.  Funkcionisanje „mix“ mašina bazira se na izradi različitih nijansi, definisanih po RAL standardu, automatizovanim doziranjem različitih pigmentnih pasti uz softversku podršku. Kapacitet naših „mix“ mašina jeste cca 300,00 litara završnog premaza za isporuke isti dan, odnosno cca 500,00 litara za isporuke naredni dan.

Brza izrada i isporuka različitih kvaliteta industrijskih premaza u traženoj nijansi u kratkom roku, širok spektar različitih nijansi, tačnost nijansi i njihova ponovljivost, ušteda, koja se ogleda u izradi tačno potrebne količine premaza samo su neke od prednosti našeg „mix“ sistema. Paste (koloranti) koje se koriste za nijansiranje završnih premaza su izrađene od najkvalitetnijih pigmenata koji obezbeđuju stabilnost nijanse i pri dužem izlaganju toploti, UV zračenju, hemikalijama i rastvaračima.

Velika fleksibilnost, kvalitet i brzina pri nijansiranju završnih premaza je naša ključna prednost u zadovoljenju Vaših potreba.