Kompanija „Helios Group” posluje u okviru globalnog sistema „Kansai Paint Group” iz Japana, jednog od vodećih proizvođača boja i lakova na svetskom tržištu. Sedište kompanije se nalazi u Domžalama, Republika Slovenija i ima svoje proizvodne i prodajne kapacitete u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Na tržištu Srbije kompanija  „Helios Group” je prisutna još iz vremena bivše Jugoslavije, da bi akvizicijom srpske fabrike boja i lakova „Zvezda” iz Gornjeg Milanovca 2003. godine samo pojačala svoje prisustvo i izdvojila se kao lider na polju premaza za unutrašnju, spoljnu i industrijsku upotrebu na tržištu ex-SFRJ.

Poslovni portfolio kompanije „Helios Group” čini širok spektar premaza različite namene koje možemo grupisati u sledećih šest kategorija:

  • industrijski premazi za metal
  • industrijski premazi za drvo
  • premazi u prahu
  • boje za puteve
  • dekorativni premazi
  • auto reparatura ( boje za autoindustriju ).

Dugogodišnja i uspešna saradnja sa članicama Helios grupacije ( fabrike boja i lakova iz Slovenije, Hrvatske i Srbije ) nas izdvaja kao pouzdanog, sigurnog i fleksibilnog partnera gde možete u svakom trenutku aplicirati za premaze koji su Vam potrebni. Takođe, u saradnji sa predstavnicima kompanija članica grupacije, u zavisnosti od Vaših potreba i zahteva, stojimo Vam na raspolaganju za sve neophodne informacije, savete, preporuke i instrukcije vezano za bilo koji segment zaštite – predlog sistema zaštite, saveti i instrukcije za pripremu površine koja se štiti, tehnologija nanošenja premaza i dr.